BA EN

Prvi dojam klijenta o tvrtki je često njihova web stranica. FishEye Media nudi kompletan asortiman usluga iz web dizajna, od prilagođenih web stranica, mobilnih web stranica koje reagiraju na mobilne uređaje, WordPress web stranica, rješenja e-trgovine, web hostinga, autorskog sadržaja i strategije te održavanja web stranica. Web stranice koje izradimo su estetski ugodne, jednostavne za navigaciju i izgrađene kako bi vas lako pronašao vaša ciljana publika.

Naše web usluge pomoći će vašem poslovanju da dojmu u online svijetu. Pomoći ćemo vašoj web stranici generirati prihod na mreži i pretvoriti gledatelje u kupce. Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više o tome kako naše web usluge mogu biti korisne za vašu tvrtku.

mi kreiramo jedinstvene virtualne šetnje za vaše web stranice

pozovite nas

Virtualna šetnja / panorama u 360° oku je ugodan i idealan je način da se dovedu novi posjetitelji na Vašu web stranicu, posebno ako želite pokazati prirodne ljepote i krajolik koji Vas okružuju. Posjedujete li ugodno namještene vile, apartmane, automobile, ugostiteljske objekte, mi imamo idealno rješenje za Vas. Pomoću kvalitetne opreme i suvremene tehnologije u mogućnosti smo kreirati virtualnu šetnju kojom će te najrealnije prikazati Vašu okolicu ili prostor. Virtualna šetnja prikaz je stvarnih lokacija sastavljen od međusobno povezanih fotografija koje čine neprekinuti panoramski pogled kroz 360 stupnjeva u svim smjerovima. Iste mogu biti obogaćene multimedijalnim elementima (muzička podloga, zvučni komentar, video elementi, hotspotovi, mape…itd). Sve donedavno, virtualne su šetnje bile prevelike za učitavanje većini korisnika. Nove tehnologije, te znatno veče brzine internet veza donijele su kvalitetnije i atraktivnije virtualne šetnje koje se s lakoćom učitavaju kako na računala tako i na pametne telefone. Postojanje virtualne šetnje na Vašim web stranicama omogućava posjetitelju da vidi Vaše interijere ili eksterijere iz udobnosti svog doma ili sa svog pametnog uređaja u bilo kom momentu. Ne samo da će vidjeti Vaše prostore, već će dobiti i osjećaj prostranosti. Ako su već bili u Vašim prostorima, jednostavnije će ga predstaviti svojim prijateljima ili porodici, te ih možda potaknuti da Vas i onu posjete. Virtualna šetnja pruža korisnicima maksimalan osjećaj prisutnosti interaktivnosti. Svaka virtualna šetnja brzo će privuci pozornost bilo kojeg intranetskog korisnika. Kad završe s gledanjem prostora, tratit će više informacija o vašem objektu, sto uvijek rezultira većom posjećenošću.

<
UČINIMO I VAŠU WEB STRANICU SAVREMENOM

JAVITE NAM SE

(+387) 61 151 147
info@fisheye.ba
Sjenjak, 75000 Tuzla Bosnia and Herzegovina